Packshot background
Confetti layer 1 Confetti layer 2 Confetti layer 3

Soubry viert feest

Al 100 jaar brengen we gelukkige gezichten aan tafel met onze pasta’s. Al 100 jaar smaakt Soubry naar samen. 💛
Dat willen we graag met jullie vieren.

Jullie vertrouwen in ons merk en jullie dagelijks enthousiasme is letterlijk goud waard, dus kiezen we voor een grootschalige campagne. We verstopten 100 Golden Tickets in onze heerlijke pastaproducten en die gelukkige pakjes liggen verspreid over het hele land. Zo maakt iedereen evenveel kans op een Golden Ticket.

Ben jij de gelukkige vinder van zo'n ticket? Dan win je 100 pakjes gratis pasta of zelfs een e-bike! 🚲

Al 100 jaar familiegebonden kwaliteit

Family is everything! Daar zijn we van overtuigd. Al sinds 1921 zijn we een op en top Belgisch familiebedrijf dat van vader op zoon wordt doorgegeven. Wist je trouwens dat we met onze productie van pasta's en bloem meer dan 400 werknemers tewerkstellen en dat we de énige pastafabrikant in België zijn? Inderdaad, al onze pasta's worden gemaakt in drie vestigingen in en rond Roeselare, West-Vlaanderen.

Met veel trots kunnen we zeggen dat we voor meerdere soorten pasta, maar ook voor bloem de nummer één zijn in België. Daarnaast behoren ook heel wat lekkere beschuiten, griesmeel en allerlei afgeleide producten tot ons gamma. Een smakelijke aanrader!

Gouden hart voor alle Belgen 💛

Dagelijks streven we naar het samenbrengen van families en gezinnen. We willen geluk creëren in alle huiskamers en dat op een duurzame manier. Daarbij sta jij als consument centraal. We houden ervan je te inspireren en jouw creativiteit te stimuleren met ons ruim product assortiment, tips en talrijke recepten.

Wil je op de hoogte blijven van al die nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze tweemaandelijkse nieuwsbrief! 👇

Doodle Arrow

Volg ons op

Soubry social Facebook Soubry social Instagram